FC Barcelona – Estudiantes: Estan en un bon moment (73-56)

FC Barcelona – Estudiantes: Estan en un bon moment (73-56)

Els de Pascual es desfan de l’equip madrileny en un partit en què els blaugranes han anat de més a menys Amb aquest triomf el Barça s’assegura ser cap de sèrie a la Copa del Rei de Màlaga, que es disputarà del 6 al 9 de febrer

Segueix la línia ascendent de l’equip. Continuar millorant des de la victòria sempre és més fàcil i els blaugranes arriben al tram decisiu de la temporada en el moment ideal. Estan en una situació idíl·lica a l’Eurolliga i en poc més de quinze dies afrontaran la Copa del Rei de bàsquet com a caps de sèrie. Aquest diumenge, contra l’Estudiantes, el Barça ha fet un partit seriós i ha superat els madrilenys per 73-56.

Des del triple

La primera part ha estat completament dels de Xavi Pascual. Han començat marcant territori des del triple amb un 62% d’encert al descans. Huertas i Navarro han anotat des de l’exterior i això s’ha traduït en el 27-21 del primer quart. El Tuenti Móvil Estudiantes no s’ha arronsat i amb Quino Colom al capdavant s’ha mantingut en el partit, tot i que quan el Barça premia l’accelerador, els madrilenys no podien seguir el ritme. Els punts de Pullen, també clau en l’alta anotació.

Al segon epríode el ritme anotador ha estat més baix, l’encert no ha estat el mateix i els catalans tan sols han pogut fer 15 punts. Però, quan l’atac no acaba de rutllar, el millor és defensar fort. I així ha estat. L’Estudiantes de Vidorreta ha anotat 8 punts en deu minuts i amb aquests registres és impossible guanyar el Barça. Amb 42-29 s’ha arribat al descans.

Certificar el triomf

A la represa, i amb Tomic a pista, el Barça ha tornat a millorar l’anotació, però l’Estudiantes ha treballat molt bé i amb l’eficàcia de Colom ha guanyat el tercer quart per 16-19. En cap moment els de Pascual han abaixat el ritme, però els de Vidorreta han donat tot el que tenien a dins per entrar en el partit.

En els últims deu minuts el FC Barcelona ha tornat a posar-se les piles en defensa i ha deixat l’Estudiantes en 8 punts. En atac, el Barça n’ha anotat 15 i el marcador final ha estat de 73-56. La victòria demostra que el Barça està en un bon moment i, a més, certifica el fet de ser cap de sèrie a la Copa del Rei de Màlaga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut