Sandro Rosell insta el jutge a què el citi a declarar pel fitxatge de Neymar

Sandro Rosell insta el jutge a què el citi a declarar pel fitxatge de Neymar

El president del Barça ha reafirmat que el cost del davanter brasiler va ser de 57 milions d’euros Javier Faus ha parlat del seu encreuament de declaracions amb Messi, un tema “feliçment tancat”

En la roda de premsa en què s’ha anunciat la consulta al soci sobre un nou estadi amb l’estructura de l’actual Camp Nou, el president Sandro Rosell ha tractat la informació publicada pel diari El Mundo en què situa el preu total del fitxatge de Neymar a 95 milions d’euros, en comptes dels 57 milions que va fer públic el Club. Rosell ha fomentat la seva argumentació en dos esferes. En primer lloc, deia: “Vull reafirmar que ha costat 57 milions i punt”. En segon, ha fet una petició al jutge: “Amb molt de respecte, li demanaria al jutge que accepti a tràmit la querella i em citi a declarar de seguida per explicar tot el que vol saber. No hi ha res a tapar, tot és legal i impecable”.

El president ha estat concís en les seves explicacions donat que ha explicat que el Club està subjecte a clàusules de confidencialitat en els contractes que signa amb jugadors o entrenadors que l’impedeixen fer públics els detalls econòmics de les operacions: “Qualsevol clàusula de confidencialitat en aquest Club és per que ho demana l’altra part. Respectem els contractes que signem, per això estaria encantat que el jutge em cridés a declarar per poder explicar totes les qüestions contractuals”. I afegia: “El Barça és 1000% transparent amb el que explica”.

Faus, sobre Messi: “No va haver mala intenció”

D’altra banda, el vicepresident econòmic Javier Faus ha tractat l’encreuament de declaracions que va mantenir amb Messi sobre el contracte de l’argentí. Segons ell, “és un tema feliçment tancat, tal i com ha dit Leo en algunes ocasions”. Tanmateix, el directiu s’ha mostrat rotund en assegurar: “No hi va haver mala intenció ni mala fe per cap de les dues bandes”.

En aquesta línia, Faus ha fet una reflexió respecte a la millora de contracte del ‘10’: “És el millor del món, ho ha estat els últims 5 anys i ho és malgrat el que diguin els premis. Ho seguirà sent vestit de blaugrana”. I continuava: “Ratifico les paraules que va dir el president, el millor jugador del món es mereix el millor tractament econòmic”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut