Els blaugranes, al top golejador de l’Europeu d’handbol

Els blaugranes, al top golejador de l’Europeu d’handbol

Tres jugadors del Barça d’handbol figuren entre els cinc màxims golejadors del campionat d’Europa de seleccions

Amb la segona fase de l’Europeu finalitzada i amb les semifinals i el final de la competició encara pendents, donem un cop d’ull a l’aspecte golejador dels jugadors del FC Barcelona a Dinamarca. Entre els cinc màxims golejadors del campionat d’Europa de seleccions hi ha tres jugadors blaugrana.

101 gols

Aquest és el nombre de gols marcats en sis jornades per part dels tres jugadors del Barça d’handbol que estan entre els cinc màxims golejadors de l’Europeu.

Kiril Lazarov és el màxim golejador blaugrana amb 38, a la segona posició de la llista, només superat per l’islandès Sigurdsson amb 44. Siarhei Rutenka és el tercer màxim anotador amb 34 gols, i Víctor Tomás és el cinquè amb 29. En quart lloc, entre Rutenka i Tomás, hi ha l’exblaugrana Joan Cañellas amb 32 gols.

Més dades blaugrana

Kiril Lazarov és el segon jugador que més gols de penal ha marcat amb 16 gols, per darrere de Joli de França, que n’ha marcat 18. Rutenka ha marcat 13 gols des dels set metres.

A la classificació que suma gols i assistències Lazarov és el segon, amb 60 punts; Nikola Karabatic és tercer, amb 53 punts (amb una mitjana de 4,7 passades de gols per partit), i Rutenka és quart amb 52 punts. Tots per darrere de l’exblaugrana Mikel Hansen, que comanda aquest apartat amb 64 punts.

Viran Morros és el segon jugador de l’Europeu que més tirs ha bloquejat durant la competició, amb una mitjana de dos tirs blocats per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut