Cordialitat entre directives de Barça i Màlaga

Cordialitat entre directives de Barça i Màlaga

El nou president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha viscut un dia intens i llarg, que ha començat amb un dinar de directives “Som enmig d’una temporada que té molt bona pinta i s’ha de donar suport a l’equip”, ha declarat

Josep Maria Bartomeu vivia aquest diumenge al Camp Nou, contra el Màlaga, el seu primer partit com a president del FC Barcelona. Ha estat una jornada intensa i llarga per al nou màxim dirigent blaugrana, que ha començat al migdia.

Dinar de directives

El primer acte del dia de Bartomeu ha estat el tradicional dinar entre les directives dels dos clubs. En aquesta ocasió s’ha portat a terme en un cèntric restaurant de Barcelona i el president del Barça ha estat acompanyat pel vicepresident Jordi Cardoner i la tresorera Susana Monje. Abans del dinar, Bartomeu s’ha fotografiat amb el conseller consultiu del Màlaga CF, Francisco Martín Aguilar.

El màxim dirigent barcelonista ha atès els mitjans i ha fet una crida a la unitat del barcelonisme. “Som enmig d’una temporada que té molt bona pinta i s’ha de donar suport a l’equip”, ha declarat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut