Saragossa-Barça B: Duel inèdit a La Romareda

Saragossa-Barça B: Duel inèdit a La Romareda

Els dos equips no s’han enfrontat mai a l’estadi aragonès; és un gran repte per als d’Eusebio Sacristán conquerir un estadi de Primera El Barça B viatja a Saragossa amb les novetats de Dongou i Grimaldo a la convocatòria

El filial blaugrana jugarà aquest diumenge (17 hores/Esport3) davant del Saragossa la 24a jornada d’aquesta Lliga Adelante en un escenari per recordar. Després de no poder tornar amb punts de la visita a Lugo, els blaugranes buscaran sumar a Saragossa contra un dels ferms candidats a l’ascens.

Grimaldo i Dongou, novetats

El Barça B ha fet l’últim entrenament aquest dissabte abans de desplaçar-se a Saragossa. L’expedició surt a les 17 hores des de la Ciutat Esportiva en autocar. Eusebio Sacristán ha convocat divuit efectius entre els quals destaquen les novetats de Grimaldo i Dongou.

La resta de convocats són: Masip, Ortolá, S. Gómez, Patric, Planas, Ilie, Espinosa, Babunski, Bagnack, Samper, Denis, D. Nieto, Lucas, Edu Bedia, Adama i Sandro.

La Romareda, escenari inèdit

El filial blaugrana i el Saragossa només s’han enfrontat una vegada a la història. Va ser en la primera volta d’aquesta Lliga Adelante al Miniestadi. El partit va acabar amb victòria blaugrana (1-0) amb gol de Dani Nieto. El partit d’aquest diumenge serà un enfrontament inèdit, ja que el filial mai ha visitat l’estadi de La Romareda. A més, el matx servirà perquè els exblaugranes Abraham Minero, Víctor Rodríguez i Paco Montañés juguin contra l’equip del seu passat.

Un rival en línia ascendent

Tot i un començament de Lliga irregular, el Saragossa de Paco Herrera s’està confirmant com un dels equips a batre en aquesta competició i un dels ferms candidats a l’ascens a Primera Divisió. Ara mateix ocupen la quarta plaça a la classificació, en posicions de play-off amb 36 punts, vuit punts més que els blaugranes i tres per sota del líder, el Deportivo. A casa, els aragonesos han guanyat cinc partits (tres dels últims cinc), n’han empatat quatre i n’han perdut tres. No coneixen la derrota en els últims cinc enfrontaments a casa després de les victòries (1-0) contra el Girona, (2-1) davant del Còrdova i (3-1) enfront l’Alcorcón i els empats (0-0) contra el Múrcia i l’Hèrcules. Per tant, uns grans números abans de rebre el Barça B.

Millorar les prestacions a domicili

D’altra banda, un dels objectius del filial d’Eusebio Sacristán és millorar els resultats de l’equip a domicili, que fa tres partits que no guanya tot i les bones actuacions. Després de les dues victòries als camps del Girona i el Còrdova, les derrotes a Múrcia i Lugo i l’empat a Alcorcón han impedit al filial escalar posicions a la taula. Tot i així, una victòria en un repte com el de La Romareda permetria als blaugranes ascendir a la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut