‘Mitad y Mitad’ al Teatre Condal

‘Mitad y Mitad’ al Teatre Condal

Entrades des de 16€ per a les funcions dels dies 5, 6, 7, 8 i 9 de febrer fins que s’exhaureixin les localitats disponibles. Per a la resta de funcions 15% de descompte

Una mare amb ja massa anys, una embòlia, una grip i molt poques ganes de morir-se; un fill proper als 50 amb una dona possessiva i mig calba, una empresa que s'enfonsa i una jubilació que s'allunya; un altre fill de 42 que la cuida, la banya, la pentina i gairebé la mata (a la de l'embòlia); una testimoni de Jehova que els visita cada dimecres; moltes llibretes i pocs estalvis; una casa que cal vendre “però, ja!”; i una nit interminable repleta de secrets inconfessables que acaben sortint a la llum i provoquen la confessió més crua de la funció: “Juan, jo crec que no vull a mamà”, li diu Carlos al seu germà.

“Doncs mira que si es guareix...”, li contesta Juan al seu torn. I, com no volen que es guareixi, pel seu bé, perquè no sofreixi, perquè això ja no és vida ni és res, comencen a idear maneres d'ajudar-la, de donar-li un empeny. De matar-la. I apareixen nous elements: una corda, i un llum, i finestres obertes, a l'hivern, ben obertes, i un coixí, i pa, una molla de pa... I por, molta por. Que matar no és tan fàcil! I la llum del dia comença a despuntar, i s'acaba el temps, i ho fas tu o ho faig jo, i no ho fa ningú, i una gran sorpresa final, i... ah, sí! I timbres, molts timbres. Això és ‘Mitada y Mitad’, una comèdia,  és clar.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través del següent enllaç:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::http://empresas.promentrada.com/productes/519-mitad-y-mitad.aspx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Dades d’accés

Usuari: socisfcb

Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut