El Barça-Reial Societat de Copa, últim partit amb el carnet de soci 2013

El Barça-Reial Societat de Copa, últim partit amb el carnet de soci 2013

A partir del pròxim compromís de Lliga a casa, del dissabte 15 de febrer, contra el Rayo, només es podrà accedir al Camp Nou amb el carnet del 2014

Els socis i sòcies del FC Barcelona que assisteixin al partit contra la Reial Societat d’anada de semifinals de Copa del Rei el proper 5 de febrer (22 hores), ho podran fer encara amb el carnet de soci del 2013. Però cal recordar que aquest és el darrer partit a l’estadi al qual es podrà accedir amb el carnet de soci de l’any passat.

Barça-Rayo carnet 2014

Per tant, a partir del pròxim compromís a casa, del dissabte 15 de febrer a les 20 h, entre el Barça i el Rayo de Lliga, únicament es podrà accedir al Camp Nou amb el carnet de soci 2014.

Recollida 

Des del mes de desembre els socis ja tenen a la seva disposició a l’entitat bancària on tenen domiciliat el pagament, previ cobrament de la totalitat del preu de la quota del carnet, el seu carnet de soci 2014. En el cas de no tenir el carnet de soci 2014, cal consultar el banc on normalment el rep o bé contactar amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Els socis que no hagin passat el cens hauran de venir a l’OAB a actualitzar les dades i recollir el carnet de soci 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut