Xavi Pascual: “Aquest mes sempre és difícil”

Xavi Pascual: “Aquest mes sempre és difícil”

Recuperar el ritme de competició i el dens calendari del mes de febrer, eixos de la compareixença de Pascual en la prèvia del partit de dimarts

Dimarts a les 20 h el Palau Blaugrana viurà el retorn del FC Barcelona d’handbol a la competició, en un partit que es podrà veure en directe per Barça TV. Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius en la prèvia, i ha destacat la necessitat de recuperar el ritme de joc després de l’aturada.

Ritme i calendari

“Em preocupa ser capaços de recuperar el ritme de competició. Sabem que aquest mes per a nosaltres sempre és difícil”, ha explicat Pascual per enfocar els objectius del partit de dimarts.

“A Conca ens va costar entrar en el partit i esperem que demà ens serveixi per agafar ritme de competició, que és el que ens fa falta”,  ha recordat el tècnic blaugrana.

Noddesbo continua amb molèsties abdominals i no entrarà a la convocatòria, que la completa el jugador del Barça B d’handbol Mihal Kasal.

En la bona línia

El BM Villa de Aranda Top Ribera arriba a Barcelona després de l’empat a 28 davant el BM Osca, un fet que no passa per alt a Pascual: “Villa de Aranda acaba de treure un punt davant l’Osca, un rival que lluita per places europees. Van estar força bé”.

“És un equip que defensa 6.0, encara que davant l’Osca van arriscar amb el 5.1. La incorporació de Guimaraes els dóna més continuat en el joc. Aprofiten els seus recursos i saben el que volen. A casa són més complicats que a fora, però nosaltres hem de fer la nostra feina”, ha dit Pascual parlant del joc dels castellans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut