Local

El blaugrana Jordi Torras, de quatre a sis setmanes de baixa

El català es perdrà el que resta del Campionat d’Europa El capità blaugrana i de la selecció es va lesionar en una jugada fortuïta amb el seu company Fernandao

S’ha confirmat la lesió de Jordi Torras i el capità blaugrana i de la selecció espanyola està entre quatre i sis setmanes de baixa. L'RFEF ha fet públic l’informe mèdic del jugador i ha comunicat que el català té un esquinç de grau dos del lligament lateral intern del genoll esquerre i es perd el que queda del Campionat d’Europa.

Amb aquesta lesió, Torras, podria arribar a perdre’s quatre partits de Lliga (Peñíscola Bodegas Dunviro, Burela Pescados Rubén, ElPozo Múrcia i Azkar Lugo) i el partit de quarts de final de la Copa del Rei (Manacor), i la seva participació en la Copa d’Espanya de Logronyo està en perill amb el FC Barcelona Alusport.

La seva baixa seria molt sensible i s’hauria d’unir a la d’Igor i la de Cristian, tot i que el porter madrileny podria reaparèixer després de la parada obligada per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions.

Més notícies aquí