El Barça d’handbol torna al camí de la Champions d’handbol

El Barça d’handbol torna al camí de la Champions d’handbol

Dissabte, a Berna, el Barça d’handbol reprèn la VELUX EHF Champions League amb l’objectiu de finalitzar primers de grup

La Champions torna a escena. Dissabte a les 16.30 h a la ciutat suïssa de Berna i davant el Wacker Thun els blaugranes tornaran a disputar un partit de Lliga de Campions d’handbol després d’una aturada de dos mesos.

Com està la Champions

Els blaugranes estan disputant la primera fase de la competició, enquadrats al Grup C. Els homes de Xavi Pascual són líders imbatuts del grup i després de set jornades sumen 13 punts.

El PSG Handball i el Metalurg d’Skopje són els equips que persegueixen els blaugranes. Francesos i macedonis ocupen la segona posició del grup C i són els únics que tenen opcions d’arrabassar el primer lloc al Barça d’handbol, en les tres jornades que queden de la fase de grups.

Els blaugranes busquen assegurar la primera plaça del grup, que l’emparellaria amb un equip classificat en quart lloc dels altres tres grups i faria que el partit de tornada de vuitens fos al Palau Blaugrana.

Suïssa, favorable als blaugranes

El partit de dissabte a Berna davant el Wacker Thun serà la novena visita del Barça d’handbol a la confederació helvètica, en partits de competició europea.

En les vuit visites anteriors, el Barça d’handbol ha tornat a Barcelona amb sis triomfs, un empat la temporada 1998/99 davant el Pfadi Winterthur i una derrota la temporada 1995/96 contra el mateix equip.

Les darreres temporades Suïssa ha està un destí recurrent a la Champions d’handbol per al FC Barcelona. La temporada 2009/10 els blaugranes van jugar davant l’Amicitia Zuric; les temporades 2011/12 i 2012/13 es van enfrontar amb el Kadetten Schaffhausen, que va rebre els blaugranes, i ara Berna acollirà el partit davant el Wacker Thun.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut