Pascual: “Arribem a Màlaga en un bon moment”

Pascual: “Arribem a Màlaga en un bon moment”

El tècnic del Barça de bàsquet es mostra optimista abans d’iniciar la Copa del Rei a Màlaga Només pensa en el primer partit i no es refia del rival, l’Iberostar Tenerife: “Un equip molt ben entrenat”

A un dia d’arrencar la Copa del Rei de bàsquet a Màlaga, l’entrenador del Barça, Xavi Pascual, s’ha mostrat esperançat amb les aspiracions dels seus homes: “Afrontem aquesta Copa amb molta il·lusió, és un dels moments importants de la temporada, hem anat de menys a més. Arribem en un bon moment”.

Segons ell, col·lectivament “l’equip ha millorat en defensa i ofensivament també interpretem millor les estratègies del rival”. Ara bé, està convençut que, per assolir l’èxit en una competició així, seran bàsiques “les aportacions individuals”.

Poden arribar a ser tres partits en tres dies. De moment, Pascual només pensa en el primer, contra l’Iberostar Tenerife. “Haurem de fer les coses bé per poder guanyar”, apuntava. Analitzava així el rival: “És l’equip que troba més bàsquets fàcils, amb molta qualitat en el joc sense pilota. Està molt ben entrenat”.

El tècnic blaugrana ha revelat que Maciej Lampe “no arribarà” a la Copa i, per tant, té 13 jugadors disponibles. L’Iberostar, per la seva banda, acaba de perdre el seu home més determinant, Blagota Sekulic. “A llarg termini és una baixa molt important, però a un sol partit, a quarts, es pot notar molt menys”, indicava Pascual.

L’entrenador del Barça ha expressat un respecte màxim al rival, de qui ha recordat la victòria a la pista de Caja Laboral en el present curs. I no ha fet gaire cas del teòric favoritisme culer: “Hem guanyat tres de les últimes quatre edicions. Per guanyar has de fer les coses bé, no importen les etiquetes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut