Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Hem jugat un partit molt complet"

El tècnic del Barça ha acabat molt satisfet del partit que ha fet el seu equip davant l'Iberostar Tenerife, que ha acabat amb un triomf contudent que ha servit per classificar el Barça per a les semifinals de la Copa del Rei

El Barça no podia haver tingut un millor debut a la Copa del Rei de Màlaga. El FC Barcelona ha guanyat, s'ha classificat per a les semifinals i ho ha fet amb espectacle i desplegant la seva millor versió damunt la pista del Martín Carpena. "Des del primer minut hem sortit a treballar tant ofensivament com defensivament. Hem estat molt seriosos i hem jugat un partit molt complet", ha reconegut després del partit el tècnic Xavi Pascual. "No era fàcil que no es descontrolés el partit en algunes fases però hem estat molt seriosos"

A la Copa no hi ha pràcticament temps d'assaborir una victòria, ja que ràpidament s'ha de canviar el xip i pensar en el següent partit. Xavi Pascual ja pensa en les semifinals contra el València Basket. "En el descans, i tal com anava el partit, he intentat controlar que cap jugador passés dels 20 minuts. I és que en 24 hores tornem a jugar". "Arribem en un bon moment però això no et garanteix res. Les semifinals estan al 50 per cent però l'afrontem amb il·lusió i ganes. Serà una semifinal molt igualada".

A continuació us reproduïm les declaracions dels jugadors del FC Barcelona:

Àlex Abrines:

"Hem fet molt bon treball des del principi i no ens hem relaxat".

"Ara toca pensar en el València i preparar el partit. Hem d'anar al màxim".

Marcelinho Huertas:

"A la Copa no hi ha temps de gaudir res perquè ja cal pensar en el següent partit".

"Contra el València haurem de ser més regulars durant els 40 minuts i més consistents".

Víctor Sada:

"Ha estat un partit plàcid. Voliem sentenciar el partit com abans millor. Arribem bé a la Copa, les sensacions són bones i de moment estem demostrant que estem bé".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut