A Suïssa, prova de foc pel liderat del Barça d’handbol

A Suïssa, prova de foc pel liderat del Barça d’handbol

Els blaugranes busquen un triomf a la pista del Wacker Thun que els donaria moltes opcions de finalitzar líders del Grup C de la VELUX EHF Champions League

Dissabte a les 16.30 h i en directe per Esport3 els blaugranes retornen a la màxima competició europea per afrontar la primera de les tres darreres jornades que queden de la primera fase de la Champions d’handbol. Un triomf davant el Wacker Thun situaria els blaugranes amb moltes opcions de ser primers abans de jugar contra el PSG Handball.

Retrobament amb Europa

Els homes de Xavi Pascual es tornen a trobar amb la VELUX EHF Champions League després de més de dos mesos sense competir a Europa per l’aturada de l’Europeu. El Barça d’handbol sortirà a la pista del Wacker Thun com a líder en solitari de la competició amb 4 punts per sobre del PSG i el Metalurg.

Els blaugranes volen seguir en la línia que havien mostrat en els primers set partits de la primera fase, en què es mantenen imbatuts, i sumar un triomf que els acostaria al liderat definitiu. Aquest liderat suposa jugar contra un equip classificat en quart lloc dels altres tres grups, a vuitens, i tenir el segon partit a casa.

Pascual disposa de Jesper Noddesbo, que s'ha recuperat de les molèsties a la zona abdominal, les quals l’havien deixat fora dels dos partits de la Lliga Asobal jugats després de l’Europeu. Eduardo Gurbindo es queda a Barcelona amb molèsties a l'esquena i David Balaguer ocuparà el seu lloc a la llista.

Nous a la Champions

El Wacker Thun afronta la seva primera participació en la Champions d’handbol. Els suïssos van trencar el domini que havia exercit el Kadetten a la Lliga helvètica i van proclamar-se campions de Suïssa la temporada passada.

Situats en sisena posició del grup, els suïssos van assolir un meritori empat a 24 a la pista del Metalurg, en la darrera jornada disputada, i van demostrar que a Europa no hi ha rival que es pugui desmerèixer. A més, els suïssos es voldran treure l’espina de la golejada rebuda al Palau Blaugrana, 45-26, la tercera màxima anotació blaugrana en competicions europees.

Amb un equip format pràcticament per jugadors suïssos, només tenen tres jugadors forans: el grec Chalkidis, el croat Franic i el serbi Isailovic. El seu màxim golejador a Europa és el lateral suís Lukas von Deschwanden, amb 27 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut