Pascual: “Hem de ser nosaltres mateixos”

Pascual: “Hem de ser nosaltres mateixos”

El tècnic del Barça no ha amagat la seva satisfacció després del pas a la final de Copa

Després de deixar el València a la cuneta, el Barça ja és a la final de Copa i el seu tècnic es mostrava molt conforme amb el rendiment dels seus homes. “Hem fet dos partits molt bons i
arribem bé a la final, però, per trajectòria, és normal que tothom vegi el Madrid favorit”, assegurava. Del duel de semis, destacava el primer quart: “Ens ha sortit quasi tot, amb molt encert i molt bona defensa”.

Així resumia el Barça-València: "Hem començat amb molta intensitat defensiva i ofensiva, amb molt bona circulació de pilota i encert. Després el València ha millorat, però nosaltres hem lluitat fins el final per a guanyar".

El 89-81 ha classificat els blaugrana per a la final. La cinquena consecutiva de Copa. Segons ell, “És molt difícil arribar fins aquí i no cometre errors. Estem molt contents de ser-hi”.

L’últim escull serà el Madrid. Pascual ho tenia clar: “Hem de ser nosaltres mateixos”. Sense gaire marge, el tècnic culer revelava com prepararà el matx: “És gairebé les 12 de la nit i juguem a les 18 hores. Pràcticament no podrem preparar res. Serà important el vídeo i petits detalls que ens puguin desxifrar coses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut