El Barça B tanca la seva primera participació en la Copa del Príncep amb un mal sabor de boca

Un gol d'or del Mataró va eliminar un filial blaugrana que anava guanyant 3-0 a deu minuts per al final del partit L'Enrile PAS Alcoi s'ha proclamat aquest diumenge campió del torneig després de superar precisament el Mataró

L'Enrile PAS Alcoi s'ha adjudicat aquest diumenge la primera Copa del Príncep de la seva història després d'imposar-se a la final per 3-2 al Mataró, equip que defensava el títol i que va ser el botxí del Barça B a la semifinal del torneig. L'equip de Joan Carles Vadillo va remuntar dissabte un partit que tenia pràcticament perdut a deu minuts per al final, quan el FC Barcelona B guanyava 3-0. Eric Florenza, autor de tres gols, va rubricar la remuntada amb un gol d'or tot just iniciar la segona part de la pròrroga que significava el definitiu 4-3.

El partit va tenir una primera meitat marcada per la por de perdre i amb els porters com a màxims referents de tots dos equips. Ambdós conjunts van fallar dos penals xiulats pràcticament de forma consecutiva i l'únic gol que va pujar al marcador va ser un aldarull a l'àrea sense perill aparent. Però a la segona meitat el guió va canviar, amb un partit molt més ràpid i vistós. En aquesta ocasió, Alabart no va fallar la directa i en pocs minuts Marc Palau situava el 3-0.

Florenza trenca el somni

El Mataró estava fora del partit, tant pel que fa al marcador com mentalment, però la quinzena falta del FC Barcelona va servir perquè Florenza, amb un llançament pràcticament directe, anotés el 3-1. Aquest gol, a cinc minuts del final, va donar ales al Mataró i, alhora, el nerviosisme es va apoderar del Barça. Oriol Parera va caçar una bola per marcar el 2-3 i Florenza es va inventar una jugada magistral per portar el partit a la pròrroga. És per això que el filial blaugrana va tancar la seva primera participació en la Copa del Príncep amb un mal sabor de boca.