5 medalles blaugrana a l’estatal de promeses d’atletisme en pista coberta

Tres ors, un argent i un bronze, excel·lent bagatge de l’atletisme del FC Barcelona en el Campionat d’Espanya promeses en pista coberta

La localitat malaguenya d’Antequera va acollir, el cap de setmana passat, la XXVII edició del Campionat d’Espanya d’atletisme en categoria promesa i en pista coberta. La representació blaugrana va assolir uns resultats molt positius amb 5 medallistes.

Tres ors

Els tres blaugranes van pujar a dalt de tot del podi. Dídac Salas en perxa, Adrià Burriel al 60 metres i Claudia García Jou a l'alçada. Fet que demostra el bon moment que està vivint l’atletisme del FC Barcelona amb els seus joves atletes.

Marc Alcalà va ser argent a la prova dels 3.000 metres, mentre que Lucas Bua als 400 metres va penjar-se la medalla de bronze.