Local

10 detalls positius de la Copa del Rei de Màlaga

El bon rendiment de la plantilla de bàsquet és un dels aspectes a destacar de la competició disputada a Màlaga

Tot i l’ajustada i dolorosa derrota contra el Reial Madrid a la final de Copa del Rei, repassem alguns detalls positius que ens ha deixat la competició del KO celebrada a Màlaga del 6 al 9 de febrer:

- L’equip blaugrana va demostrar que està en una clara línia ascendent respecte a l’inici de temporada i que pot competir de tu a tu amb qualsevol equip d’Europa. A l’Eurolliga és l’únic equip invicte en el Top 16.


- Xavi Pascual va tornar a exhibir la seva capacitat per preparar els partits més difícils i va aconseguir disminuir significativament el potencial del rival, deixant-lo llançar només 51 vegades, per 69 del Barça.


- El comportament de l’afició blaugrana va ser exemplar. Tot i estar en una clara minoria, va donar suport a l’equip en tot moment, des del principi del torneig fins al final deixant-se escoltar durant les quatre jornades de la Copa al Martín Carpena.


- Marcelinho Huertas viu un bon moment de joc i ho va deixar palès a Màlaga. A la final va anotar 15 punts i va repartir vuit assistències, convertint-se en el jugador blaugrana més ben valorat i sent un dels líders del equip en el seu moment més dèbil. Va acabar amb una valoració mitjana de 16,3.


- D’altres jugadors, com Brad Oleson, des del perímetre, i Joey Dorsey, a la pintura, van fer un pas endavant i van tenir més protagonisme del que en ells és habitual, deixant mostres de la seva qualitat i donant grans minuts des de la banqueta.


- Kostas Papanikolaou va demostrar seu un jugador totalment compromès amb el projecte. Les llàgrimes desconsolades del jove aler grec després de l’enfrontament van tornar a exemplificar el seu caràcter guanyador.


-La defensa del Barça va deixar el Reial Madrid en 77 punts i a Sergio Rodríguez, que fins a la final va arribar amb una mitjana de 9 assistències i 15,5 de valoració, en 4 assistències i 9 de valoració.


-Tot i disputar tres partits en menys de 72 hores, el Barça va anotar un total de 89 punts per partit, demostrant que físicament l’equip està preparat per competir.


-Juan Carlos Navarro, amb quatre assistències a la final, va superar Joan Creus en assistències a la història de la Copa del Rei (88) i té per davant Pablo Laso (92) i Pablo Prigioni (109).


-Durant la Copa del Rei, el Barça es va convertir en l’únic equip de tota la història de la competició que va guanyar un partit aconseguint una renda de 6 o més punts cada període.

Més notícies aquí