Club Patí Vilanova – FC Barcelona: Superioritat manifesta (1-11)

Els blaugranes passen per sobre dels locals, que no poden fer res per contrarestar el potencial dels de Ricard Muñoz El 0-6 del descans ha estat definitiu per al Vilanova, que s’ha vist totalment superat pel Barça i la seva contundència realitzadora

Els partits s’han de vèncer a la pista per molt que la classificació els doni per guanyats. I això és el que fa el Barça d’hoquei, que sempre dóna el 100% sobre la pista i, d’aquesta manera, va sumant victòries. Aquest dilluns, contra el Vilanova, els de Ricard Muñoz han guanyat per 1-11 a Les Casernes, que aquesta temporada encara no ha vist cap triomf del seu equip. El Barça, molt superior des del primer minut, ha sumat la 17a victòria de la temporada, un triomf que li fa sumar 52 punts.

Golejada al descans

Els primers 25 minuts de partit han estat de total domini culer, com ho ha acabat sent tot el partit. Tan sols han fet falta quatre minuts perquè el Barça inaugurés el marcador després d’un gol de Pablo Álvarez. El 0-2 l’ha fet Raül Marín al minut 9 i dos minuts després, a l’11, ha fet el 0-3. El matx, encarat. L’exhibició blaugrana ha seguit el seu curs fins al 0-6 del descans gràcies als gols de Pascual, Reinaldo i un altre d’Álvarez.

Sense miraments

Al segon acte els de Ricard Muñoz han seguit jugant amb professionalitat, amb respecte cap al rival, i han tornat a veure porteria. Marc Torra ha agafat el relleu d’Álvarez i ha fet dues dianes per situar el 0-8 al minut 34. La festa anotadora ha continuat i Marc Gual i Matías Pascual han fet el 0-9 i el 0-10 a falta de deu minuts per acabar. Els locals, superats, no podien fer res per aturar el cicló visitant, que s’ha enfilat fins als 11 gols amb el hat-trick de Raül Marín. El gol de l’honor del Vilanova l’ha fet Sabater quan faltaven tres minuts per acabar.

El triomf, el 17è en 18 partits, reforça encara més els blaugranes en el lideratge de l’OK Lliga, la qual són cada setmana un pas més a prop de guanyar.