Massa líder per al CVB-Barça (0-3)

Massa líder per al CVB-Barça (0-3)

Embalajes Blanco Tramek Murillo, el millor equip de la Lliga, supera el vòlei femení blaugrana amb contundència

Dissabte visitava les instal·lacions de L’Hospitalet Nord el potent Embalajes Blanco Tramek Murillo, líder indiscutible, recent campió de la Copa de la Reina i màxim aspirant a tot aquesta temporada. Quedava per veure quin CVB-Barça s’enfrontaria a les de La Rioja, si el dels dubtes de les darreres jornades o bé el de les grans ocasions.

Una cara en cada set

Un primer set amb dubtes, un segon de reafirmació i de canvi de xip i un tercer en què sí que es va veure de nou l’equip de les grans ocasions, que tornava a creure en ell i que, amb canvis introduïts al sis inicial, demostrava que amb entusiasme en el joc, empatia amb les companyes i compromís a la feina es podia plantar cara a qui se’ls posés per davant.

I és que tan sols l’experiència més gran de les visitants en els darrers punts del set va evitar que el partit s’allargués i que la sorpresa prengués cos a la pista blaugrana.

CVB Barça encara una setmana que pot ser decisiva per a l’equip de SFV amb tres enfrontaments: a les Canàries a casa del CV Aguere i a Múrcia i la jornada intersetmanal contra el CV Sant Cugat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut