Desplaçament a Llevant gràcies a l’Abonament Camp Ple

Desplaçament a Llevant gràcies a l’Abonament Camp Ple

Un soci del FC Barcelona i el seu acompanyant es desplacen amb el primer equip a Llevant (València) gràcies al programa de premis adreçat als socis amb l’Abonament Camp Ple. Aquest soci ens explica la seva experiència en primera persona

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 2.359, Juan Bufi, ha estat el darrer guanyador del premi del desplaçament amb l’expedició oficial del FC Barcelona. Aquest desplaçament es va fer amb motiu del partit entre el Barça i el Llevant i el guanyador, juntament amb el seu nebot, van poder gaudir de l'espectacle d’un partit del FC Barcelona fora de casa amb el Barça de visitant.

Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

[[BOTOVERMELL::Bases Legals++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/070/035/original/BASES_LEGALS_CAMP_PLE_13-14.v1381331348.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat, Juan Bufi Maymo:

Va ser un gran dia, acompanyat del meu nebot. El dia va començar molt bé, amb les fotografies amb els nostres grans jugadors mentre arribaven a l'avió.

Un cop a València vam gaudir de la ciutat i d'una meravellosa paella, mentre fèiem temps per anar a veure el partit, que malauradament no es va poder guanyar. Un cop acabat el partit vam sortir direcció a l'aeroport i de tornada cap a casa. Pel que fa a l'organització del viatge creiem que va estar molt bé, ja que es van complir tots els horaris marcats, i sempre atesos d'una manera molt educada.

Una gran experiència, que tornaríem a repetir.

Molt agraïts per la invitació, a la gestió dels empleats del FC Barcelona i Visca el Barça!

Juan Bufi Maymo

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut