Marc Carmona recupera els homes que han jugat l’Europeu

Marc Carmona recupera els homes que han jugat l’Europeu

Després de tres setmanes sense poder comptar amb ells per la disputa de l’Europeu, els sis internacionals s’han tornat a entrenar amb el Barça Alusport

Avui ha estat el dia en què Marc Carmona ha pogut comptar una altra vegada amb els internacionals que han disputat el Campionat d’Europa de Bèlgica amb Espanya i Itàlia. Saad ha vingut amb un somriure d’orella a orella ensenyant a tots els membres de l’equip la medalla d’or aconseguida amb Itàlia davant de Rússia. Ha estat el jugador més felicitat i tothom ha volgut fer-se una fotografia amb ell.

Els altres cinc jugadors s’han exercitat amb la resta del grup a excepció del capità Jordi Torras, que es va lesionar amb Espanya i estarà de baixa entre quatre i sis setmanes. Lozano, Lin, Fernandao i Aicardo s’han retrobat amb la resta de companys que s’han quedat a Barcelona entrenant-se a les ordres del tècnic Marc Carmona.

Abans de l’inici de l’entrenament els sis jugadors s’han fet una foto de manera conjunta lluint les medalles aconseguides. Saad, amb la medalla d’or, i els Torras, Lozano, Lin, Fernandao i Aicardo, amb la medalla de bronze aconseguida després de derrotar clarament Portugal. L’entrenament ha servit per començar a preparar el partit de l'LNFS en què el Barça Alusport es veurà les cares amb el Peníscola Bodegas Dunviro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut