FC Barcelona - Muralla Òptica Blanes: La qualitat decanta el partit (5-1)

Els de Ricard Muñoz decideixen el partit al segon temps contra un Blanes que ha donat tot el que tenia a dins És la 18a victòria en 19 partits dels blaugranes, que cada cop són més a prop de tornar a guanyar la Lliga

[[DES_1]]El FC Barcelona ha superat aquest dijous el Muralla Òptica Blanes en un partit en què ha hagut de competir fins al final. Els locals, que han vist com els visitants portaven el partit empatat al descans, han sentenciat al segon temps i han acabat golejant en uns últims minuts en què la rotació i la qualitat han fet la resta. Álvarez, Marín, Pascual i Barroso, els golejadors.

Superioritat sense premi

Als primers vint-i-cinc minuts els de Ricard Muñoz han gaudit de moltes oportunitats, han dominat el joc, però no han sabut trobar porteria. El primer gol del Barça, l’1-0, ha arribat mitjançant Álvarez, que no ha perdonat davant del veterà Jaume Llaverola. Era el minut 9 i tot feia preveure un primer acte senzill, fàcil. Però no ha estat així. El Blanes, que s’ha presentat amb set jugadors, ho ha donat tot, s’ha buidat, i ha empatat el partit al minut 20 amb el gol de Ruben (1-1). Amb l’empat s’ha arribat al descans.

Per insistència, paciència i qualitat

Al segon acte el Barça ha marcat aviat. El Blanes, desgastat físicament, no ha pogut aturar l’embranzida dels de Muñoz, que, tot just començar, al minut 27, han fet el 2-1 gràcies a una gran acció individual de Pablito Álvarez.

[[DES_2]]
L’argentí ha superat la línia de fons, s’ha desfet dels rivals i a la mitja volta ha superat un Llaverola que no ha pogut fer més. Posteriorment, el Blanes ha pogut empatar i el Barça, ampliar el seu avantatge amb dues faltes directes que han resolt brillantment els porters.

Ja a l’últim quart d’hora de partit, el Barça ha sentenciat. Un pal de Panadero ha avisat i Raül Marín, passant per darrere de la porteria i fent-se un espai, ha marcat el 3-1. El líder de l’OK Lliga ha seguit atacant per ampliar l’avantatge i, al minut 46, Barroso, en un xut que ha desviat Ridaura, ha situat el 4-1 a falta de dos minuts per acabar. El 5-1 definitiu ha estat obra de Pascual, que ha rematat una gran centrada de Barroso i ha tancat un partit en el qual el Barça ha anat de menys a més.