Començar amb bon peu, bàsic

Començar amb bon peu, bàsic

Els blaugranes jugaran un partit important amb el Peníscola Bodegas Dunviro

El Barça Alusport jugarà dissabte a les 13 h el partit corresponent a la 21a jornada de l'LNFS davant del Peníscola Bodegas Dunviro (Energy i Esport3). Els de Marc Carmona tenen la intenció de començar amb bon peu el retorn a la competició domèstica després de tres setmanes d’aturada a causa de la disputa del Campionat d’Europa.

Al partit de la primera volta el resultat va acabar en empat a tres després que els visitants s’avancessin per 0-2 a la mitja part. Després de col·locar-se per davant quan quedaven una mica menys de quatre minuts mercès a un penal transformat per Sergio Lozano, Uge va fer l’empat a tres de penal quan només quedaven 52 segons. Malgrat que els blaugranes van intentar fer el gol de la victòria, no va ser possible i el matx va acabar en empat.

L’aire de revenja dels culers serà un altre dels aspectes que caldrà tenir en compte en aquest duel. Però moltes coses han canviat des de llavors. El més evident és que els castellonencs han canviat d’entrenador i ara el preparador del Peníscola Bodegas Dunviro és Carlos Sánchez, que va agafar l’equip tot just abans de la parada per l’Europeu.

Marc Carmona no podrà comptar amb Igor, lesionat a principis del mes de gener, ni tampoc amb Jordi Torras, lesionat recentment amb la selecció espanyola al Campionat d’Europa. El porter Cristian ultima la recta final de la seva recuperació i encara no estarà amb l’equip aquesta jornada. A més, s'ha unit la baixa de Lin que pateix problemes musculars a la zona pèlvica que estava arrossegant des de la disputa del Campionat d'Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut