Clinicas Rincón – FC Barcelona B: El mal inici de partit no els deixa sumar (69-57)

El filial del Barça cau a la pista del vinculat de l’Unicaja de Màlaga en un partit que s’ha decidit a la segona part Els de Duran, que han començat malament, han reaccionat al segon quart i no han pogut seguir la feina feta al tercer període

El FC Barcelona B ha caigut aquest divendres a Carranque, la pista del Clínicas Rincón, per 69-57 en la 19a jornada de l’Adecco Or. Els d’Aleix Duran han pagat un mal inici de partit, en què han anat a remolc (26-13), i, tot i lluitar fins al final, no han pogut superar un rival que ha estat més dur i més encertat.

Mal inici

Els primers minuts del partit ho han decidit tot. És molt difícil anar per darrere en el marcador i els quinze punts de renda que han agafat els malaguenys (21-6) han marcat el matx. Tot i que els blaugranes han reaccionat i han donat la cara, el primer quart s’ha tancat amb 26-13. Al segon període han canviat moltes coses. La primera, la defensa. I és que els de Duran només han encaixat sis punts i, gràcies a la millora en atac, han pogut marxar al descans sis per sota, 32-26.

Competeixen fins al final

I és que a la represa, tot i que els blaugranes s’han situat a cinc punts (37-32), els locals han tret el geni i, amb un parcial de 14-7, han capgirat el partit i se l’han fet seu de debò. El tercer quart ha estat un malson i s'ha tancat amb el 49-35 del minut 30, un resultat feridor per als catalans.

En els últims deu minuts el Barça B ha donat la cara, no s’ha deixat anar en cap moment, però el mal ja estava fet. Era impossible remuntar; i aleshores els de Duran han intentat acabar el partit de la millor manera possible. El 69-57 final deixa els blaugranes a l’últim lloc de la taula.