Carmona:

Carmona: "Hem de ser més regulars"

Els blaugranes tornen a la Lliga a la complicada pista del Peníscola Bodegas Dunviro

Després d’unes setmanes sense comparèixer davant dels mitjans de comunicació a causa de la disputa del Campionat d’Europa, Marc Carmona i Gabriel ho han fet aquest matí abans de viatjar per jugar davant del Peníscola Bodegas Dunviro.

“Sempre és difícil tornar a jugar després d’una aturada llarga de quatre setmanes, però intentarem competir bé. Tots som conscients que, malgrat que queda molt, entrem en aquesta segona fase posteuropeu en què hem de prémer gas a fons i fins al final”. Així s’ha expressat el tècnic català respecte al partit de la 21a jornada de l'LNFS de demà, dissabte. “Tenim ganes de tornar a competir i de tornar a estar tots junts, ja que ens vam quedar entrenant pocs aquí per començar de la millor manera”, ha declarat, per la seva banda, el brasiler Gabriel.

El fet que en el partit d’anada el Barça Alusport no pogués guanyar el partit ha de servir com a incentiu per voler amb més ganes la victòria. Gabriel té clar aquest sentiment: “Tenim ganes de revenja perquè al Palau les coses no ens van sortir bé. És una oportunitat més que tenim per fer-ho el millor possible i començar bé el retorn a la Lliga”.

L'objectiu

L’objectiu del Barça Alusport per a la segona part de la temporada en boca de Marc Carmona és molt clar: “Hem parlat de ser més regulars. La regularitat en si mateixa ens portarà a apropar-nos als primers o a no perdre'n més distància. Ens ajudarà també a guanyar confiança i hem de millorar en aquest aspecte. Intentarem competir bé, estar millor respecte a l’encert. La dinàmica de l’equip fora de casa abans de l’aturada havia estat molt bona. Vam enllaçar tres o quatre partits molt bons, encaixant poc, sent millors en eficàcia ofensiva i intentarem mantenir aquest to fora de casa”.

Si l’equip aconsegueix la regularitat buscada, els resultats seran semblants als aconseguits els darrers anys, en què l’equip ha pogut guanyar tres Lligues, tres Copes d’Espanya i tres Copes del Rei. Aquest és l’objectiu comú de tots els components del Barça Alusport i serà bàsic el partit de demà per tenir aquest bon inici buscat i reclamat pels blaugranes. “El nostre objectiu el 2014 és mirar de guanyar-ho tot i esperar que ElPozo i l'Inter perdin i puguem apropar-nos una mica més”, ha declarat Gabriel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut