L’Eurolliga torna al Palau amb un plat fort

L’Eurolliga torna al Palau amb un plat fort

Els blaugranes reben una de les sensacions del Top 16, l’Armani Jeans Milano Els italians compten a les seves files amb l’exblaugrana CJ Wallace L’equip de Milà té molt talent a les seves files i juga molts un contra un

El FC Barcelona ha de girar . El conjunt blaugrana ha d’oblidar el que va passar diumenge passat a Màlaga a la final de Copa i tornar a centrar-se en la competició en la que és el millor equip del vell continent, l’Eurolliga. Els de Pascual porten un clar 5-0 de balanç i ara se les veuran amb el líder de la Lliga Italiana, l’Armani Jeans Milano.

Com arriba el FC Barcelona

L’equip arriba tocat. El cop moral que va suposar perdre davant el Real Madrid i, sobretot, el com, ha afectat un vestidor que ha trobat en la veu del seu capità el líder dins i fora de la pista. Navarro no es va amagar i va ser molt autocrític després del darrer partit jugat a Màlaga. Xavi Pascual, però, que avui compleix precisament sis anys al capdavant de la banqueta barcelonista, ja va transmetre a la roda de premsa prèvia al matx tot el suport i respecte tant d’ell com del vestidor envers el seu capità.

Amb la victòria d’ahir de l’Unicaja sobre Panathinaikos, un triomf blaugrana obriria una escletxa important respecte el segon classificat del grup en aquest Top 16. Per això, el triomf aquest vespre (20.45 hores, Esport3 i Canal+ Deportes) és força important. Tornant al matx, però, el tècnic barcelonista ja va advertir que no seria fàcil perquè l’equip encara no ha fet net del tot. És per això que Pascual va demanar el suport de la gent del Palau. El dia, divendres, i l’hora conviden a una bona assistència al Palau.

Esportivament parlant, el FC Barcelona només té la baixa de Maciej Lampe, que segueix amb els seus problemes de cervicàlgia i que continua treballant a banda del grup encara.

El rival

L’Armani Jeans Milano o l’Olimpia, com sempre se l’ha conegut, és un clàssic del bàsquet europeu que ha recuperat la vella aura que sempre l’havia caracteritzat. Aquest any, l’equip que entrena Luca Banchi ha ‘reclutat’ molts i diversos jugadors. Des d’homes amb un talent increïble com Hackett, l’escorta Keith Langford o l’aler David Moss (tots ells molt bons en l’un contra un) o d’altres, molt més treballadors i d’equip com l’exblaugrana CJ Wallace.

Els italians, que aquesta temporada han estat capaços de superar per 30 punts de diferència l’actual campió d’Europa, arriben al matx després de perdre inesperadament als quarts de final de la Copa davant l’equip que finalment seria el campió, el Sasser de Sardenya (80-82).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut