Xavi Pascual: “El Palau ens donarà un cop de mà important”

Xavi Pascual: “El Palau ens donarà un cop de mà important”

El tècnic blaugrana apel·la al suport del públic del Palau Blaugrana en el partit de dissabte davant el PSG Handball

Xavi Pascual ha valorat el partit de dissabte a les 16.15 h al Palau Blaugrana davant el PSG Handball. El tècnic blaugrana ha destacat la importància del suport dels aficionats blaugrana, la dificultat del rival i que l’equip ha de sortir a la pista al 100x100.

El suport del públic, clau

El partit del Barça d’handbol està generant una gran expectació. Des de dimarts només es disposa d’entrades amb visibilitat reduïda i es preveu que el pavelló blaugrana visqui una gran tarda d’handbol.

Pascual, que coneix que l’assistència serà la dels grans dies, ha manifestat: “Hi ha molta expectació, que és molt bo per al nostre esport. Dissabte necessitarem el Palau per guanyar. El Palau ens donarà un cop de mà important”.

Les claus

Xavi Pascual, a preguntes dels mitjans informatius, ha donat quines podien ser les claus del partit davant el PSG: “La qualitat individual dels jugadors del Barça i el PSG pot desequilibrar el partit”.

“Tothom parla de quatre o cinc jugadors de cada equip, però potser demà jugadors que poden passar més desapercebuts tenen la clau. Espero un PSG dur i difícil i que manté el seu estil amb un nivell individual extraordinari”, ha afirmat el tècnic blaugrana.

Respecte a l’estat de forma del Barça, Pasqui ha manifestat: “Estem bé. Ens hem anat recuperant durant aquestes dues setmanes després de l’Europeu. L’equip ha anat clarament de menys a més. No estem en el millor moment, febrer i març són sempre mesos complicats per a nosaltres”.

El PSG, un rival temible

El tècnic blaugrana ha estat preguntat sobre l’estat de forma del PSG, que arriba a Barcelona després d’empatar, a la Lliga Francesa, amb el Selestat. “No ho sé, no ho he de valorar. Només valoro el meu equip, demà comencem de zero i hem de sortir al 100x100. El PSG és un rival temible que ens pot guanyar, que té qualitat per poder-ho fer”.

Per Pascual, el partit d’anada a París i el de dissabte no seran referencials per a possibles futurs enfrontaments entre ambdós equips: “Crec que és el rival que toca, arribarà ara i intentarem fer-ho el millor possible per guanyar. Conclusions que se’n poden treure? Poques. Si tornem a trobar el PSG a quarts a la Final a Quatre no serà referència”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut