Local

FC Barcelona – PSG Hand: Un partit de Final a Quatre al Palau Blaugrana

Dos dels favorits per ser a la Final a Quatre de Colònia, el Barça i el PSG, es troben en un dels partits més interesants de l’handbol europeu

Dissabte a les 16.15 h i en directe per Esport 3 el Barça i el PSG es veuran les cares al Palau Blaugrana. Els blaugranes lideren el Grup C i tenen molt a prop ser líders definitius de grup. Els francesos ocupen el segon lloc i cerquen poder obtenir el triomf al Palau per esperar una ensopegada blaugrana ena la darrera jornada a Skopje.

Amb tot preparat

El Barça d’handbol arriba a la cita amb el PSG amb els deures fets. Aquesta setmana el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha preparat a consciència el partit d’avui i ara és hora de posar a la pista el que s’ha entrenat.

Com a referència, el partit de la primera volta a París, on els blaugranes, amb una gran defensa i un treballat joc col·lectiu, van superar els de la capital de França per 29 a 33.

Pascual podrà comptar amb tots els seus homes i els 16 jugadors del primer equip estaran a la llista prèvia del partit, en què s’espera un Palau Blaugrana gairebé ple per gaudir d’un dels grans partits de l’handbol europeu.

Un gran a Europa

El PSG Handball ocupa la segona posició del grup del FC Barcelona. Amb l’opció de poder aspirar al liderat, tot cercant un triomf al Palau Blaugrana, ha arribat a Barcelona amb un planter referent a Europa.

És difícil destacar noms dins l’ampli planter dels homes entrenats per Phillipe Gardent, però cal recordar que el millor jugador del món del 2011, Mikkel Hansen, i el millor jugador del món del 2012, Daniel Narcisse, formen part de la plantilla del PSG i mostren el nivell de l’equip francès.

Es tracta d'un PSG que té quatre jugadors amb passat blaugrana, com el mateix Hansen, Igor Vori, Bojinovic i el porter José Manuel Sierra. Els de París arriben a Barcelona en segon lloc també de la Lliga Francesa, on van empatar el seu darrer partit amb Selestat.

Més notícies aquí