FC Barcelona – PSG Hand: Un partit de Final a Quatre al Palau Blaugrana

FC Barcelona – PSG Hand: Un partit de Final a Quatre al Palau Blaugrana

Dos dels favorits per ser a la Final a Quatre de Colònia, el Barça i el PSG, es troben en un dels partits més interesants de l’handbol europeu

Dissabte a les 16.15 h i en directe per Esport 3 el Barça i el PSG es veuran les cares al Palau Blaugrana. Els blaugranes lideren el Grup C i tenen molt a prop ser líders definitius de grup. Els francesos ocupen el segon lloc i cerquen poder obtenir el triomf al Palau per esperar una ensopegada blaugrana ena la darrera jornada a Skopje.

Amb tot preparat

El Barça d’handbol arriba a la cita amb el PSG amb els deures fets. Aquesta setmana el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha preparat a consciència el partit d’avui i ara és hora de posar a la pista el que s’ha entrenat.

Com a referència, el partit de la primera volta a París, on els blaugranes, amb una gran defensa i un treballat joc col·lectiu, van superar els de la capital de França per 29 a 33.

Pascual podrà comptar amb tots els seus homes i els 16 jugadors del primer equip estaran a la llista prèvia del partit, en què s’espera un Palau Blaugrana gairebé ple per gaudir d’un dels grans partits de l’handbol europeu.

Un gran a Europa

El PSG Handball ocupa la segona posició del grup del FC Barcelona. Amb l’opció de poder aspirar al liderat, tot cercant un triomf al Palau Blaugrana, ha arribat a Barcelona amb un planter referent a Europa.

És difícil destacar noms dins l’ampli planter dels homes entrenats per Phillipe Gardent, però cal recordar que el millor jugador del món del 2011, Mikkel Hansen, i el millor jugador del món del 2012, Daniel Narcisse, formen part de la plantilla del PSG i mostren el nivell de l’equip francès.

Es tracta d'un PSG que té quatre jugadors amb passat blaugrana, com el mateix Hansen, Igor Vori, Bojinovic i el porter José Manuel Sierra. Els de París arriben a Barcelona en segon lloc també de la Lliga Francesa, on van empatar el seu darrer partit amb Selestat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut