Eusebio: “Ha estat un partit disputat entre equips en creixement”

Eusebio: “Ha estat un partit disputat entre equips en creixement”

El tècnic del filial blaugrana va felicitar el rival, el Castella, després de la derrota d’aquest dissabte al Miniclàssic (3-1) El desavantatge de dos gols a la segona meitat va ser insuperable per a un Barça B que va donar la cara a Madrid

El Barça B va trencar la dinàmica positiva i no va aconseguir puntuar en la seva visita d’aquest dissabte a l’estadi Alfredo Di Stéfano (3-1), tot i avançar-se en el marcador mitjançant Denis Suárez, qui, amb sis gols, es col·loca com a màxim golejador de l’equip, empatat amb Dani Nieto. A la roda de premsa posterior al partit, Eusebio va reconèixer que va ser “un partit molt disputat entre dos equips en ple creixement”.

Partit amb moltes fases

“Ha estat un duel amb moltes fases dins del mateix partit. El Castella ha començat bé i a nosaltres ens ha costat fins que hem aconseguit trobar el nostre joc. A poc a poc hem anat controlant l’enfrontament, generant ocasions de gol”, analitzava Eusebio, qui afegiria: “Aquest control del joc ens ha donat la possibilitat de posar-nos per davant en el marcador però l’empat del Castella ha arribat quan nosaltres estàvem en el millor moment. Ha estat un efecte positiu per als locals i, als minuts finals de la primera meitat, s’han posat per davant”.

El penal marca la represa

“A la segona meitat hem tingut la jugada desafortunada del penal i això ha donat un avantatge important al Castella. A partir d’aquest moment, ells s’han limitat a controlar el partit i aprofitar els contraatacs. En aquesta fase hem trobat menys espais. Hem tingut algunes opcions que ens podrien haver ficat dins el partit però no les hem materialitzat. Felicito el Castella per la victòria”, va reconèixer l’entrenador blaugrana.

Repte: la regularitat

El Barça B treballarà dur aquesta setmana per preparar el compromís de dissabte al Mini contra el Recreativo de Huelva (18 hores, Esport3). “Treballem per mantenir la regularitat i un bon nivell en tots els partits. No obstant, s’ha d’entendre que amb la joventut dels nostres futbolistes és més difícil aconseguir-ho”, va concloure Eusebio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut