Femení A – Oviedo Moderno: Segueixen intractables (4-1)

Tres punts més per a les jugadores de Xavi Llorens, que mantenen els 10 punts d’avantatge respecte a l’Athletic Club Sonia Bermúdez, autora de dos gols, Jenni Hermoso i Vicky Losada han estat les golejadores

Tres punts més per al Femení A, que a falta de només nou jornades té la Lliga molt ben encarrilada. Les blaugranes avantatgen amb 10 punts el segon classificat, l’Athletic Club, quan ja només queden nou jornades.

Partit sentenciat en mitja hora

El Femení A ha posat la directa a la Lliga. No es vol deixar sorprendre per cap equip. És per això que les blaugranes n’han tingut prou amb 30 minuts per sentenciar el partit. La primera ocasió del matx ha arribat després d’una gran centrada d’Alexia des de la banda esquerra que ha rematat Jenni de cap, des de l’àrea petita, i l’ha convertit en el primer gol del partit.

El segon gol ha arribat poc després, quan Sonia Bermúdez ha col·locat magistralment una falta a l’escaire de la porteria de Maru, la portera de l’Oviedo Moderno. El 3-0 a la mitja hora de joc ha tornat a ser obra de Sonia Bermúdez, que després de retallar la defensa visitant ha superat la portera asturiana amb un xut per baix i al pal contrari del porter. La davantera blaugrana ha demostrat una setmana més per què és la Pitxitxi de la Lliga.

Abans d’arribar al descans, l’Oviedo Moderno ha aprofitat cert relaxament blaugrana per marcar el 3-1. Lucía ha culminat amb un bon cop de cap una jugada col·lectiva de l’equip asturià.

Vicky Losada fa el quart

Després del descans, Vicky Losada ha marcat el quart i definitiu gol. La jugadora blaugrana ha fet una bona combinació amb Míriam i ha superat Maru en el xut. Els dos equips haurien pogut tornar a moure el marcador; Alexia ha intentat una preciosa vaselina que ha marxat fora per poc, mentre que l’Oviedo Moderno hauria pogut reduir distàncies després d’un gran xut de falta d’Ille, però que l’àrbitre ha anul·lat perquè havia assenyalat lliure indirecta.

Finalment, el resultat ja no s’ha mogut, i Xavi Llorens ha aprofitat per donar descans a jugadores importants com Sonia Bermúdez o Vicky Losada. El Femení A ha aconseguit derrotar clarament un equip que no va poder guanyar en el matx de la primera volta i ja suma un any i mig sense perdre cap partit de Lliga a casa.