FC Barcelona – PSG Hand: La millor entrada dels darrers anys

FC Barcelona – PSG Hand: La millor entrada dels darrers anys

Els 6.702 espectadors que van veure el partit al Palau Blaugrana són la millor entrada dels darrers anys en un partit d’handbol a Barcelona

L’espectacular partit que va realitzar el Barça d’handbol es va veure acompanyat de la millor assistència de públic del darrers anys al Palau Blaugrana en un matx d’handbol. Els 6.702 espectadors van superar l’assistència d’altres partits europeus com Montpeller o Atlètic de Madrid.

Per sobre d’altres grans partits

L’anterior millor registre era del partit de vuitens de final de la temporada 11/12 davant el Montpeller el 25 de març del 2012. La derrota a l’anada va suposar una crida a l’afició i els blaugranes, amb 6.677 espectadors, van girar l’eliminatòria i van accedir a quarts.

La temporada passada una remuntada va provocar la millor assistència al Palau Blaugrana. El Barça d’handbol havia caigut per cinc gols a l’anada de quarts de final de Champions al pavelló de l’Atlètic de Madrid, i a la tornada, el 27 d’abril del 2013, 6.521 espectadors van portar els homes de Pascual al triomf per vuit gols i el consegüent passi a la Final a Quatre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut