Victòria a Tenerife del vòlei femení (0-3)

Victòria treballada la de les blaugranes a terres canàries contra un rival que té a les seves files jugadores internacionals i veteranes i títols a les seves vitrines

El Barça necessitava una victòria com la de Tenerife perquè les jugadores tornessin a creure en elles mateixes i per deixar clar sobre la pista que s’han retrobat amb la victòria i el bon joc. I així ho van fer, mostrant la seva qualitat com a equip.

Amb alegria i determinació

Al primer set ràpidament les blaugranes van prémer l’accelerador i així ho van reflectir les diferències en els parcials (3-8; 13-16; 18-21). Sempre van anar per davant del marcador, però encara amb la necessitat de guanyar el primer set.

El segon set va començar igual que el primer, però ara el joc blaugrana era un vendaval a la pista d'Aguere, on les jugadores canàries res podien fer. I així es va arribar al tercer set, per acabar jugant amb entusiasme, alegria i gaudint i amb ràbia de voler tancar el partit. Dimecres l’equip torna a jugar, aquesta vegada a casa contra el Sant Cugat.

Cal destacar el bon paper de Maria Segura en totes les facetes de joc, així com la feina feta de Camila Maldonado en bloqueig i atac, i el treball d’equip i les jugadores fent pinya. Així mateix, val la pena assenyalar que van poder jugar totes les jugadores que es van desplaçar a Tenerife.