Canvis al calendari de 'Corrent fem Barça'

Canvis al calendari de 'Corrent fem Barça'

Algunes de les properes curses de ‘Corrent fem Barça’ han tingut canvis en les seves dates

Les organitzacions d’algunes curses escollides pel FC Barcelona per a l’edició de ‘Corrent fem Barça’ d’enguany han canviat les seves dates. Les curses afectades són la Cursa de Badalona, que no es disputarà el 9 de febrer, i serà el 23 de març, i la Cursa de Bombers, que en lloc del 20 d’abril serà el 13. També ha canviat de data la Cursa de Sant Boi, que ha quedat eliminada del calendari atès que estava programada només 15 dies abans de la Cursa de Nou Barris.

Consulteu el nou calendari de curses

El calendari de curses ha patit força canvis. La cursa de Badalona serà el dia 23 de març en lloc del 9 de febrer inicial. La Cursa de Bombers s’avança al 13 d’abril en lloc del dia 20 escollit inicialment. La cursa de Sant Boi era el 9 de març i es disputarà el 5 de maig, dues setmanes abans de la Cursa de Nou Barris, i per tant, ha estat eliminada del calendari ‘Corrent Fem Barça’.

Des del FC Barcelona demanem disculpes per aquests canvis, aliens a la nostra organització. Òbviament ens veiem obligats a informar els socis participants a la Lliga 'Corrent fem Barça' i també a treure una cursa del calendari per facilitar la participació dels socis de forma òptima i per evitar qualsevol problema o lesió que això podria ocasionar.

[[BOTOVERMELL::Canvi al calendari++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/calendari::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Consultar nou calendari

23 de març. BDN Running Memorial Luis Condon a Badalona

13 d’abril. 16a Cursa de Bombers a Barcelona

18 de maig. 18a Cursa de Nou Barris

Properes curses

Us animem a córrer, doncs, les tres últimes curses del calendari de ‘Corrent fem Barça’, on podreu córrer en dues de molt emblemàtiques com ara la Cursa de Bombers i la Cursa de Nou Barris.

Apunteu-vos-hi amb temps perquè les inscripcions volen!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut