Gran Campionat de Catalunya Absolut per als atletes del FC Barcelona

Gran Campionat de Catalunya Absolut per als atletes del FC Barcelona

Els atletes del FCB han tingut una fantàstica participació, aconseguint 27 medalles de les 22 proves que s'han disputat, 13 d'or, 7 de plata i 7 de bronze.

Aquest diumenge s'ha celebrat a la Pista Coberta de Sabadell el 38è Campionat de Catalunya Absolut, amb una gran participació dels atletes del FC Barcelona que han dominat la competició.

Tretze ors

Els atletes blaugrana han aconseguit pujar a dalt de tot del podi en 13 de les 22 proves disputades a Sabadell.

En totes les especialitats disputades: velocitat, mig fons, concursos, els atletes del Barça han assolit títols de Catalunya demostrant el bon nivell competitiu que viu la secció.

En la classificació per clubs l’FCB ha quedat primer amb 219,5 punts, segona la Agrupació Atlètica de Catalunya amb 96,5 punts i tercer l'ISS L'Hospitalet amb 93,5 punts.

Ilias Fifa, campió de Catalunya de Cros

L’atleta del FC Barcelona Ilias Fifa s’ha proclamat campió de Catalunya de Cros, per primera vegada en la seva trajectòria, en guanyar la prova disputada a Caldes de Malavella.

Fifa va superar a l’esprint l’atleta de Bikila Ayad Lamdassem, finalitzant la prova amb un temps de 34:31. Entre els 10 primers classificats hi va haver 2 blaugranes més. Merzougui 4rt, i Ezzaydouni 5è.

A la prova promesa el blaugrana J. Romeo va ser segon amb un temps de 36:02.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut