Massa pressió per al Barça CBS (68-75)

La necessitat de sumar triomfs marca el joc del bàsquet femení blaugrana en el partit jugat al pavelló Juan Carlos Navarro

El Barça CBS sabia que tenia un partit molt important de cara a la segona fase de la competició. Fruit d’aquesta pressió, les del Baix Llobregat van sortir a la pista atemorides i van encaixar un parcial de 0-5 en contra, i encara ningú s’havia assegut als seients.

Walker, imparable

El cinc inicial català (Esquivias, Pérez , Esteve, Mestres i Molina) no podia aturar la nord-americana Walker, la millor del partit amb 18 punts i molta aportació en atac i defensa. El primer quart va acabar amb 15-25.

La dinàmica es va invertir amb l’entrada de les júniors Cabanillas, Curto i Sira, que va donar pas a una fase d’encert en el tir (Montoliu 24 punts) i de molta intensitat al joc. Al descans, 39-40 i tot per decidir.

Les balears dominen

A partir d’aquí, el partit va anar transcorrent amb intercanvis de cistelles, però sempre amb les balears per davant, amb 49-59 al tercer quart. A falta de tres minuts anaven 58-64. Als instants finals (68-72) les de Tito Sobrin van errar en els tirs finals.