Dos empats i dues victòries al planter

Dos empats i dues victòries al planter

El filial blaugrana i el Júnior van empatar els seus respectius partits i el Juvenil i l’Infantil van guanyar els seus compromisos contra el Maçanet i el Vic

Els equips formatius del Barça continuen a la part alta de les seves respectives lligues després que aquest darrer cap de setmana tots puntuessin. El Barça B va empatar a la pista del Raspeig (3-3), amb gols de David Martínez, Sergi Llorca i Jordi Gabarra, i ocupa la quarta posició de Primera Divisió. El Júnior és segon. Va empatar a la pista del Noia (6-6) i aquest dimecres s’enfronta al Tordera en l’últim partit de la primera volta.

Els més petits van tornar a guanyar i ambdós equips encapçalen les seves respectives lligues. El Juvenil es va imposar al Maçanet (3-0) en un duel que no va poder arribar a finalitzar-se perquè el porter rival es va fer mal i no en tenien cap més de recanvi. Finalment, l’Infantil va tornar a golejar, aquesta vegada contra el Vic (8-1), i manté el primer lloc amb autoritat. Aquest dissabte comença la segona volta a la pista del Manresa.

Els propers partits

Primera Divisió: FC Barcelona – Manlleu (diumenge, 23 de febrer, 12 hores)

Júnior: FC Barcelona – Tordera (dimecres, 19 de febrer, 21 hores)

Juvenil: Mataró – FC Barcelona (diumenge, 23 de febrer, 13.40 hores)

Infantil: Manresa – FC Barcelona (dissabte, 22 de febrer, 11.15 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut