El Palau veurà demà el semifinalista de Copa del Rei

El Palau veurà demà el semifinalista de Copa del Rei

El tècnic considera que el partit de Lliga no és una referència Els mallorquins vindran sense por i sense pressió

El Barça Alusport jugarà demà els quarts de final de la Copa del Rei al Palau davant de l’Hospital Llevant Manacor. Abans de l’entrenament del matí, Marc Carmona i Ari Santos han sortit a parlar del que esperen del partit de dimecres.

El tècnic català té clar que el partit de quarts de final de la Copa del Rei és una història ben diferent del viscut en Lliga. “El partit de Lliga no serveix com a precedent perquè va ser un partit que malauradament per a ells, el porter Barron no va estar encertat aquell dia. Vam tenir la sort que els primers deu minuts ens vam trobar un marcador molt favorable i ells van veure el partit molt costa amunt”.

L’experiència és un grau

El preparador culer és conscient de la importància i del perill d’una eliminatòria a partit únic: “Tenim experiència a la Copa del Rei. És cert que hem jugat les tres finals, però en totes les temporades hem tingut partits molt difícils. Recordo un a Manacor fa dues temporades on vam passar per penals. Ara fa tres anys el primer partit a Centelles, un 2B, que vam patir moltíssim i vam guanyar per 3-4 i lluitant fins a l’últim segon. En aquest esport a una eliminatòria un partit és preciós. La gent arrisca, el petit que no té res a perdre fa coses que en un partit de Lliga no faria”.

El segell del tècnic

Els equips de l’entrenador del Manacor, Tomás de Dios, tenen un clar segell personal i els fa molt perillosos. Així ho han destacat tant Carmona com Ari Santos. “Tomás de Dios és un entrenador a qui li agrada posar molts paranys en els partits i esperem un partit difícil des del punt de vista del seu plantejament. Estem treballant per trobar-nos qualsevol situació tàctica des de l’inici diferent i sorprenent per part seva”, ha dit l’entrenador blaugrana sobre el seu col·lega. Per la seva banda, Ari Santos ha comentat que “és un enfrontament difícil a partit únic”. “Coneixem la dificultat d’enfrontar-nos als equips del Tomás de Dios –ha continuat el brasiler-, perquè són equips que sempre pressionen molt, però el fet que juguem a casa significa que haurem de sortir a guanyar des del primer moment”.

La intensitat mallorquina

Un dels perills dels mallorquins és la intensitat en el seu joc. Ari ha destacat aquesta faceta de joc del rival de la Copa del Rei: “El principal perill del Manacor és la seva intensitat. El seu entrenador és capaç de treure a la primera part porter-jugador i de la seva experiència a Santiago, sabem que pot estar perdent per cinc a zero i tot així estaran lluitant per guanyar el partit”.

Dyego, cada dia millor

El tècnic del Barça Alusport també ha estat preguntat sobre la nova incorporació al mercat d’hivern, Dyego: “Dyego cada setmana està una mica millor. Penso que a la primera part va estar molt bé i a la segona va notar una molèstia muscular a l’isquiotibial que ens va fer ser prudents per no tornar a fer-lo jugar. Des d’un punt de vista individual està cada setmana millor, però necessita entrenar-se amb els companys perquè tot i que ha estat cinc setmanes aquí, només va estar la primera amb tot l’equip i la resta érem només quatre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut