Local

La premsa britànica analitza la victòria del FC Barcelona a Manchester

La solidesa defensiva i la possessió de pilota de l’equip de Martino, així com el penal de Demichelis sobre Messi, les claus del partit a l’Etihad Stadium

Els mitjans de comunicació del Regne Unit destaquen l’oportunisme de Lionel Messi en les seves cròniques posteriors al partit de Champions que es va disputar a l’Etihad Stadium. No obstant, la solidesa dels centrals barcelonistes ha estat la base segons els mitjans britànics que han analitzat el partit del Manchester City. A continuació, algunes de les referències més significatives:

The Guardian: "Messi i Alves donen la victòria al Barça sobre el City"

A l’anàlisi dels jugadors, Alan Smith destaca Valdés, que “va salvar el xut de Silva a quinze minuts del final però va gaudir d’una nit relativament lliure d’estrès”; Mascherano i Piqué, per la seva solidesa en el centre de la defensa; Messi, per la seva presència intimidatòria en l’àrea dels ‘citizens’, i Iniesta, “que va participar constantment en les millors jugades d’atac del Barça”.

The Telegraph: “Messi, mestre de l’oportunitat”

El periodista Henry Winter defineix Leo Messi com el “mestre de l’oportunitat”, ja que en un moment decisiu va desfer-se de la marca de Demichelis, que el va parar en falta, en l’acció que va significar el 0-1.

BBC Sport: “Jugar units”

Robbie Savage assenyala que “per parar el Barça has de jugar com a unitat, si jugues individualment, ells et sobrepassen”.

El Barça aprofita les fissures que s’obren i aquestes famoses samarretes de ratlles pul·lulen com invasors a la porta del castell

Sky News: “El City amb deu jugadors perd amb el Barça”

“L’entrenador del Barça, Gerardo Martino, havia dit abans del partit que la clau de la victòria estaria en la possessió, i així ha estat, ja que els visitants van controlar la pilota durant llargues fases del partit”.

The Independent: “El Barça domina després de la targeta vermella de Demichelis”

Sam Wallace assenyala: “Contra el Barça, la lliçó que tots els rivals aprenen és que el que defineix el seu rendiment són els pocs segons precisos quan la concentració va avall, perquè el Barça aprofita les fissures que s’obren i aquestes famoses samarretes de ratlles pul·lulen com invasors a la porta del castell”.

Més notícies aquí