Paco Sedano renova amb el Barça Alusport fins al juny del 2016

Paco Sedano renova amb el Barça Alusport fins al juny del 2016

El porter ha signat per dues temporades més i el seu contracte acabarà el juny del 2016

Paco Sedano seguirà al Barça Alusport dues temporades més. El porter blaugrana i el directiu responsable del futbol sala, Javier Bordas, han signat la renovació del jugador madrileny del Barça Alusport fins al juny del 2016.

Sedano va arribar l’estiu del 2007 provinent del Móstoles i aquesta temporada és la seva setena al Club. El porter jugarà d’aquesta manera nou temporades al Barça i es convertirà en un dels jugadors que més temps haurà vestit la samarreta del Barça de futbol sala.

“Renovar era el que volíem les dues parts”

Javier Bordas, directiu de la secció de futbol sala, ha comentat que “Paco Sedano és un exemple. Sempre s’està superant. És molt segur, dóna molta confiança a l’equip i, a més, és una gran persona”. El propi porter ha agraït aquestes paraules del màxim responsable de la secció i ha afegit que “renovar era el que volíem les dues parts. Al final ha estat possible estar dos anys més aquí i estic molt content”.

El fet que sigui un dels jugadors amb més experiència al vestidor és molt important i ell ho ha volgut destacar: “Crec que estic en el millor moment de la meva carrera esportiva i aquesta és una de les raons per quedar-me. Quan vaig venir aquí fa set anys hi havia un projecte a mitjà i curt termini i ara estic en el millor moment del projecte. S’ha de ser fidel al Club i al projecte que es va plantejar”.

A més, ha volgut agrair la confiança que en el seu dia va dipositar el tècnic Marc Carmona quan el va fitxar del Móstoles: “El Marc va apostar per mi en un moment complicat de la meva carrera i crec que ara em toca correspondre a aquesta confiança que em va donar”. “No m’esperava estar tantes temporades aquí. Vaig estar vuit anys a Móstoles i aquí fa set anys que hi sóc. Espero continuar aquí, almenys, dos anys més. En aquest club sempre hi ha els millors jugadors i és complicat seguir tants anys”, ha resumit el porter.

Porter de garanties

Paco Sedano és un porter que ho ha guanyat tot tant en l'àmbit de Club com en el de seleccions. Amb el Barça Alusport ha conquerit tres Lligues, tres Copes del Rei, tres Copes d’Espanya i una Supercopa, a més de ser nomenat la temporada passada el millor porter de la LNFS. Pel que fa a la selecció espanyola de futbol sala, Sedano ha conquerit un Mundial (2004) i un Campionat d’Europa (2005).

Amb aquesta renovació, el Barça Alusport s’assegura un dels millor porters del món fins al 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut