El planter obté tres victòries, una derrota i un empat

El Barça B empata a Melilla Tres victòries i una derrota tanquen el cap de setmana del planter

Melilla FS 2 – FC Barcelona 2

Gran partit el disputat a Melilla, on els homes d’Andreu Plaza van aconseguir un valuós empat en un partit en què la igualtat va ser la tònica. Els de Melilla van gaudir de més oportunitats per fer gol però els blaugranes van jugar un partit molt seriós i van sumar un punt importantíssim. Els locals van tenir un domini clar del joc durant els primers minuts, sumant oportunitats de gol que el porter Joan va anar parant l’una darrera l’altra, fins que al minut 15 Fernan va obrir el marcador. Però, poc abans de marxar als vestidors, Ferran Plana va enganxar una magnífica volea i va fer l’empat.

A la tornada, els melillencs van tornar a tenir el domini territorial del partit, però no el podien concretar en gols. Però, quan quedaven vuit minuts per acabar, els locals van tornar a avançar-se al marcador mitjançant Rafita. Els blaugranes van haver de jugar amb el porter-jugador i això va donar els resultats desitjats quan Fran Conde va fer el gol de l’empat i va deixar el resultat final en 2-2.

FC Barcelona 5 – Jesús Maria CE 1

A diferència del que és habitual, el juvenil blaugrana va disputar el seu matx al Palau Blaugrana i els joves jugadors van disputar un partit molt vistós. Malgrat la superioritat blaugrana en atac, els culers no van poder materialitzar la multitud d’ocasions que van crear i van marxar als vestidors amb un marcador de 2-0. A la represa, els visitants van retallar les distàncies tot just començar la segona part. Tots dos conjunts van gaudir de moltes oportunitats, i fruit d’això va resultar un penal en contra del Barça que el porter va poder aturar. Aprofitant que el Jesús Maria va sortir amb el porter-jugador, els locals es van esperonar i van marcar tres gols que van deixar el resultat final en 5-1. Amb aquesta victòria els blaugranes augmenten l’avantatge davant el segon classificat fins a 9 punts.

FS Montcada 2 – FC Barcelona 8

Nova victòria del cadet blaugrana en una pista complicada històricament. A l’equip li va costar adaptar-se a la pista i el joc local tampoc va ajudar. Tot i això, el parcial a la mitja part era de 0-4 favorable als interessos del Barça. Els locals van mirar de plantejar el partit a base de contres i els culers van oferir un joc elaborat. La segona part va veure bones oportunitats per les dues bandes i el marcador va finalitzar en un clar 2-8.

Gimnàstic Tarragona 1 – FC Barcelona 8

Els blaugranes van disputar el partit contra els últims classificats i, a pesar que l’inici no va ser gaire fàcil, un cop va entrar el primer gol de seguida van venir-ne dos més abans d’arribar al descans. Tornant dels vestidors, la tònica del matx va ser la mateixa i el domini culer va ser total. El Barça va poder fer cinc dianes més i els locals van poder fer el gol de l’honor en una errada culer.

FC Barcelona 1 – AE Les Corts UBAE 4

El Barça va perdre a casa contra el líder de la competició un partit en què els blaugranes arrossegaven diferents baixes per lesió. Els visitants van començar molt forts i ja al minut 2 es van avançar al marcador. A l’equador del primer període, una altra vegada Aniol per part dels visitants va fer el segon. Tot just treure de camp, els culers van retallar distàncies però un penal clar sobre els visitants va permetre que Aniol eixamplés la diferència. A la tornada dels vestidors, el domini del joc va ser blaugrana però això no es va transformar en cap gol local. Quan quedava poc per acabar, un altre gol dels visitants va deixar el resultat final en 1-4 desfavorable als jugadors entrenats per Martí Graells.