Els xefs del Barça d’handbol

Els xefs del Barça d’handbol

Els jugadors del Barça d’handbol canvien la pista pels fogons en una de les habituals jornades de convivència de l’equip

Avui era un dia diferent per als homes de Xavi Pascual. Els jugadors del primer equip d’handbol estaven citats a les 10 h al barri del Born de Barcelona per a una activitat sorpresa. L’activitat era una jornada gastronòmica en què, dividits en quatre grups, havien de decidir en primer lloc quins plats cuinaven i després anar al mercat a comprar els ingredients.

La compra

Un cop decidits quins grups realitzaven l’aperitiu, el primer, el segon i les postres, els jugadors s’han desplaçat al Mercat de Santa Caterina per comprar el que necessitaven per preparar el menjar.

Els amos de les parades del mercat observaven amb atenció les peticions dels jugadors del Barça d’handbol i molts dels clients identificaven els jugadors blaugrana. Les parades de fruita, carn, espècies…, han estat el centre d’atenció dels barcelonistes, durant la primera part del matí.

La cuina

Un cop comprats els elements que compondrien el menú blaugrana per al dinar de dijous, era l’hora de posar-se el davantal, el barret de cuiner i començar a preparar el dinar per a tot l’equip i l’'staff'.

Durant gairebé dues hores els homes de Xavi Pascual han estat al peu dels fogons. Els aperitius, el primer plat, el segon i les postres han estat els eixos culinaris dels jugadors del FC Barcelona d’handbol.

El menú

L’aperitiu, a càrrec de Rutenka, Saric, Lazarov i Noddesbo, estava compost per alvocat amb tomàquet, pa amb formatge de cabra i botifarres amb pebrots. El primer plat, realitzat per Ariño, Tomás, Juanín i Saubich, van ser uns fideus a la cassola mar i muntanya.

El segon plat va estar en mans de Stranovsky, Viran, Entrerríos i Gurbindo, que van fer un saborós lletó. A les postres Robin, Karabatic, Sorhaindo i Sarmiento van preparar un carpaccio de fruites amb mousse de xocolata i pa perdut.

El dinar

Un cop acabada la tasca de la cuina, era l’hora de tastar la feina feta. Una feina desenvolupada a la societat gastronòmica Euskalzaleak del barri del Born, que amablement ha cedit als blaugranes la seva seu per desenvolupar l’activitat.

Els riures, el menjar, les bromes i el bon ambient han presidit una jornada diferent per unir el grup, menjar bé i agafar forces per afrontar el repte de la part final de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut