Juvenil A – Sant Andreu: Ensopegada per estar alerta (0-1)

Juvenil A – Sant Andreu: Ensopegada per estar alerta (0-1)

Un solitari gol de Velarde ha estat suficient perquè el Juvenil A sumés la tercera derrota de la temporada Tot i no sumar els tres punts, els de Jordi Vinyals segueixen líders en solitari

Tocarà estar alerta. La derrota del Juvenil A contra el Sant Andreu ha servit perquè l’Espanyol, segon classificat, es col·loqui a sis punts del conjunt blaugrana. Els de Jordi Vinyals, que han caigut davant el Sant Andreu, s’han topat amb una gran actuació de Manu, que ha frenat les seves intencions. Els andreuencs, aprofitant una errada defensiva, han establert l’únic gol del matx en una rematada de Valerde a l’interior de l’àrea.

No és fàcil

Partit travat des de bon principi. Els blaugranes ho han intentat però han topat amb un Sant Andreu seriós i ben col·locat. Una de les accions més clares l’ha protagonitzat Kaptoum, que ha enviat la pilota al travesser.

La fluïdesa en el joc barcelonista ha anat augmentat però no han aconseguit trobar la clau per obrir el pany que els portés cap a la victòria.

Un error que decanta el partit

D’un mal refús ha arribat l’únic gol del partit. Rodri ha intentat enviar la pilota al cèrcol central però no l’ha impactat bé i ha sortit desviada cap a l’interior de l’àrea petita. Allà, Velarde, molt atent, ha rematat amb el cap per fer pujar el primer gol al marcador (0-1, min 55).

A partir d’aquí i fins al final, setge barcelonista. Els de Vinyals ho han intentat per activa i passiva però s’han trobat amb un Manu pletòric que ha aconseguit frenar l’escomesa del blaugranes.

Tot i la derrota, els barcelonistes seguiran una jornada més líders en solitari amb sis punts més que el seu màxim perseguidor, l’Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut