Copa doble per a la secció d’handbol

El primer equip i el filial juguen dimecres els partits d’anada de l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei d’handbol

Dimecres a la tarda nit serà moment de tenir els ulls en els dos primers equips de la secció d’handbol blaugrana. En primer lloc el FC Barcelona B d’handbol sortirà, a les 19.30 h, a la pista de la Ciutat Esportiva per jugar davant el BM Osca, en directe per Barça TV. A les 20.15 h, a la pista del Fertiberia Port Sagunt, el primer equip iniciarà el partit d’anada de quarts de final.

Cercant la Final a Quatre

El primer equip del Barça d’handbol jugarà a Port Sagunt l’anada de quarts de final de Copa. Els homes de Pascual arriben a quarts de final després de superar el BM Villa de Aranda Top Ribera per 26 a 39 en el creuament de vuitens, disputat a partit únic.

Els homes de Xavi Pascual volen continuar el camí que els porti a la Final a Quatre de la Copa del Rei, que tindrà lloc el primer cap de setmana de maig.

La Copa del Rei és una competició que s’està resistint als homes de Pascual els darrers anys , ja que el darrer títol va ser la temporada 2009/10.

Volen una altra sorpresa

El camí del filial blaugrana fins arribar a quarts de final ha estat llarg i carregat de sorpreses. Els joves entrenats per Toni Gerona han superat dos equips d’Asobal com són el Bidasoa i el Naturhouse La Rioja, per arribar als quarts.

Com a equip de la Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal després d’Asobal, el Barça B d’handbol va jugar la 1a ronda de Copa davant l’Amenabar Zarautz i el va superar per 27 a 36.

A la 2a ronda de Copa, els joves blaugrana ja van donar mostres de la feina feta a l’handbol formatiu blaugrana i van eliminar un equip Asobal, el Bidasoa Irun, per 23 a 21.

Però el millor, fins avui, encara havia d’arribar. El sorteig de vuitens havia deparat l’enfrontament davant un equip de Champions, com Naturhouse La Rioja. En un partit vibrant i resolt a la tanda de penals, el filial es va endur el triomf per 39 a 38.

Ara és el torn d’un dels equips de la part alta d’Asobal com és el BM Osca. Els joves blaugrana tractaran de donar una altra sorpresa, tot i que el millor de tot plegat és l’experiència en aquest tipus de partits que van acumulant els joves de l’handbol formatiu.