Abonament Camp Ple els porta a Madrid

Abonament Camp Ple els porta a Madrid

Un soci del FC Barcelona i el seu acompanyant es desplacen amb el primer equip a Madrid gràcies al programa de premis adreçat als socis amb l’Abonament Camp Ple. Aquest soci ens explica la seva visió

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 132.663, Adrià Vives, de 19 anys d’edat, ha estat un dels darrers guanyadors del premi del desplaçament amb l’expedició oficial del FC Barcelona. Aquest desplaçament es va fer amb motiu del partit entre el Barça i l’Atlètic de Madrid.

L’Adrià, com a guanyador, va pensar que la millor persona que el podia acompanyar al Vicente Calderón era el seu pare, en Xavier que és soci del Barça des de fa més de 40 anys i qui li ha ensenyat a l’Adrià des de ben petit a ser un gran amant del Barça. Pare i fill van passejar amb orgull els colors del Barça pels carrers de Madrid. Van patir durant el partit, amb un Atlètic de Madrid en un gran estat de forma i van tornar amb un resultat d’empat a 1.

Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

[[BOTOVERMELL::Bases Legals++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/070/035/original/BASES_LEGALS_CAMP_PLE_13-14.v1381331348.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat, Adrià Vives:

La visita al Vicente Calderón va ser una experiència inoblidable. Tot i no poder aconseguir apropar-nos massa als jugadors, i malgrat que el partit acabés en empat, el viatge a Madrid va valdre la pena.

El millor, la gran afició del Atlético de Madrid, que va estar recolzant al seu equip els 90 minuts de partit amb totes les seves forces, i de la qual crec que tenim molt a aprendre.

Visca el Barça!

Adrià Vives Sobrepera

Hi ha una cançó blaugrana que diu: “I si tots animem guanyarem!” que s’ha fet ben present en partits importants i grans finals. Segurament que això és el que reclama el nostre soci Adrià a la grada del Camp Nou.

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut