Papanikolaou ja s'entrena amb màscara

Papanikolaou ja s'entrena amb màscara

El grec ha participat amb normalitat en la doble sessió d’aquest dimarts Tant ell com Maciej Lampe s'han entrenat amb el grup Tots dos viatgen amb la resta de l’equip aquest dimecres a Istanbul

Kostas Papanikolaou s'ha entrenat aquest dimarts amb total normalitat. L’única particularitat és que duia ja la màscara protectora que li han fet a mida després que es trenqués el nas en el darrer enfrontament del FC Barcelona a l’Eurolliga davant el Baskonia.

L’aler grec ha participat amb total normalitat de la sessió matinal i de tarda que ha fet aquest dimarts l’equip de Xavi Pascual, un dia abans de marxar per tercera vegada aquesta temporada a Istanbul, aquest cop, però, per jugar contra l’Efes.

Lampe, també amb el grup

Maciej Lampe també s’ha exercitat amb la resta del grup. Aquest matí ho ha fet amb absoluta normalitat i, a la tarda, ho ha fet per espai de 45 minuts a un ritme lleugerament inferior. Xavi Pascual se l'endurà aquest dimecres a Turquia amb la resta de l’equip perquè torni a entrar en la dinàmica de grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut