Objectiu assolit pel vòlei femení blaugrana davant l’UCAM Múrcia (0-3)

Objectiu assolit pel vòlei femení blaugrana davant l’UCAM Múrcia (0-3)

Tres punts molt importants els assolits en terres murcianes que permeten a les jugadores del CVB-Barça mantenir-se en la tercera posició

Guanyar sempre és meritori, i més encara fer-ho fora de casa. El vòlei femení blaugrana va donar mostres de la seva qualitat, del seu nivell de joc i de la maduresa que està agafant l’equip guanyant a la sempre complicada pista de l’UCAM Múrcia.

La recepció mana

Al primer set l'inici de les blaugranes ja deixava preveure uns avantatges en el marcador que s’anirien conservant i incrementant al llarg de tot el set, amb un bon nivell de joc i, sobretot, amb una recepció que permetia combinar de la millor manera possible, i a més amb un servei que no permetia a les murcianes acabar les jugades.

Al segon set, petita relaxació de les blaugranes, cosa que va provocar que, al primer temps tècnic, fos l'equip murcià el que agafés avantatges i deixés el marcador en un 8-4. Però a partir d'aquí les blaugranes van tornar a entrar en joc i ja al segon temps tècnic s'avançaven en el marcador i així arribaven fins a final de set.

Triomf i contribució de les joves

Al tercer set les blaugranes no van deixar de prémer l'accelerador en cap moment. Van liquidar el partit i es van endur cap a Barcelona tres punts molt importants.

Cal destacar una altra vegada la bona feina feta per la lliure Laura Carmona en tasques de recepció i defensa, el percentatge en l'atac global de tot l'equip i el bon paper que va fer la juvenil Sara Esteban, amb un 64% d'efectivitat en atac, amb la qual cosa es va poder deixar descansar alguna titular que ho necessitava.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut