Copa del Rei per partida doble a la secció d’handbol

Copa del Rei per partida doble a la secció d’handbol

El primer equip i el filial juguen avui l’anada de l’eliminatòria de quarts de final de Copa amb objectius diferents

La Copa del Rei torna a l’handbol blaugrana i de nou, per partida doble. El primer equip disputarà el partit d’anada de quarts, dimecres a les 20.15 h a Port Sagunt, i el filial, amb el testimoni de les càmeres de Barça TV, saltarà a la pista de la Ciutat Esportiva per jugar davant el BM Osca a les 19.30 h.

Robin a la llista

El partit de Copa a Port Sagunt podria significar el debut blaugrana de Mickaël Robin. El porter francès, que arriba a Barcelona per substituir el lesionat Arpad Sterbik, pot tenir la seva primera participació amb la samarreta blaugrana.

Robin i els 14 jugadors sèniors disponibles formaran la llista de 15 jugadors que Pascual ha fet viatjar a Port Sagunt. Un cop finalitzi el partit els blaugranes no tornaran a Barcelona. Es desplaçaran cap a Puente Genil per jugar divendres a les 12.30 h, la jornada 20 de la Lliga Asobal davant Ángel Ximenez Puente Genil.

Per la seva banda, Fertibería Port Sagunt arriba a quarts després de superar el BM Ciudad Encantada de Conca, per 24 a 27. Els valencians, la temporada passada, es van revelar com la sorpresa de la Copa del Rei, on van arribar a les semifinals.

Continuar creixent

L’eliminatòria de quarts del Barça B d’Handbol seran dos partits de nivell per fer créixer els joves jugadors blaugrana. El fet de poder jugar davant un equip de la part alta d’Asobal és part del procés de formació dels jugadors del filial.

Amb l’objectiu de millorar i poder seguir la línia demostrada a les eliminatòries anteriors, on el Barça B va eliminar dos equips Asobal com el Bidasoa i el Naturhouse, els jugadors del filial afrontaran el repte del BM Osca.

Toni Gerona, entrenador del segon equip de l’handbol blaugrana, podrà disposar de tots els seus jugadors amb l’excepció del lateral alemany Florian Baugmgartner, convalescent d’una lesió de turmell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut