Wilde ha aconseguit 150 gols oficials amb la samarreta blaugrana

Wilde ha aconseguit 150 gols oficials amb la samarreta blaugrana

El blaugrana va aconseguir el seu gol 100 en Lliga i el 150 en totes les competicions oficials amb la samarreta culer

Wilde és sinònim de gol des de sempre. El pivot brasiler va arribar al Barça Alusport ara fa quatre anys precedit pels seus èxits com a golejador a ElPozo Múrcia i anteriorment al Xota navarrès. S’ha convertit en un dels jugadors amb més gols de la LNFS i ha estat clau en la consecució dels èxits del Barça Alusport els darrers anys a les ordres de Marc Carmona.

Xifra màgica

Dissabte passat va obrir el marcador de l’equip blaugrana davant del Burela Pescados Rubén, el seu 12è gol de la temporada a la LNFS, i es va convertir en el Pitxitxi de l’equip a la Lliga. Però aquest gol té una doble significació per al brasiler. El gol va significar el número 100 de Wilde a la LNFS amb el Barça Alusport i el 150 si sumem totes les competicions oficials en les quals ha participat el pivot blaugrana.

El golejador culer ha marcat 100 gols a la LNFS i suma 50 gols més a les altres competicions oficials. Ha fet 20 gols a la Copa del Rei, 10 a la Copa d’Espanya, 16 a la UEFA Futsal Cup i 4 més a la Supercopa d’Espanya sumant els 150 gols oficials com a jugador blaugrana.

El ‘killer’ blaugrana

Wilde és amb claredat el màxim golejador culer aquesta temporada 2013/14. Entre totes les competicions, el jugador suma 23 gols repartits en 12 a la LNFS, 5 a la Copa del Rei, 5 a la UEFA Futsal Cup i 1 a la Supercopa. L’altre blaugrana que el segueix és Fernandao, que n’ha fet 15. Després dels dos pivots, Lozano i Aicardo n’han aconseguit 14 i Ari, Torras i Igor han trobat la porteria rival en 10 ocasions. Es dóna la casualitat que Ari és l’únic de tots ells que només ha marcat gols en una única competició com és la LNFS. La resta ho ha fet en diverses competicions.

Bons records

El fet que dissabte el Barça Alusport jugui a casa d’ElPozo Múrcia és un al·licient més per a Wilde. El jugador va passar-se cinc temporades amb els murcians i la pista que visitaran els blaugranes el cap de setmana li porta grans records. Allà es va consagrar com a gran golejador i segur que voldrà tornar a marcar per ajudar el seu equip a recuperar la segona posició i allunyar una mica ElPozo Múrcia de les primeres posicions pensant en la classificació final de cara al play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut