Xavi Pascual: “El Puente Genil no és el mateix equip que va venir al Palau”

Xavi Pascual: “El Puente Genil no és el mateix equip que va venir al Palau”

El tècnic blaugrana ha valorat el partit de la jornada 20 de la Lliga Asobal que jugarà el Barça d’handbol a la pista d’Ángel Ximénez Puente Genil

Divendres a les 12.30 h, en horari matinal perquè Andalusia celebra el seu dia, els blaugranes sortiran a la pista del Puente Genil. Els homes de Xavi Pascual van viatjar directament de Port Sagunt a Còrdova i l’entrenador blaugrana, a les hores prèvies al partit, analitza com afronta el Barça d’handbol el novè partit del mes de febrer.

Gran millora dels andalusos

Xavi Pascual ha definit l'Ángel-Ximénez Puente Genil com “un equip que té clares opcions de mantenir-se a l’Asobal; ha millorat molt des de la primera volta”.

“No és el mateix equip que va venir al Palau”, ha destacat el tècnic del Barça d’handbol, i ha afegit: “Les incorporacions d’Oscar Río i Chispi donen versatilitat al seu joc, i a casa és molt fort i contundent. Són més agressius a casa que a fora”.

En el partit de la primera volta els blaugranes es van imposar al Palau Blaugrana per 39 a 23, i cal recordar que en els quatre partits disputats de la segona volta de la Lliga Asobal l'Ángel-Ximénez Puente Genil n'ha guanyat tres i només n’ha perdut un.

Per al partit de divendres, Pascual ha donat descans a Víctor Tomás i incorpora a la llista David Balaguer i Mihal Kasal.

Treballant per al futur

Els tècnics blaugrana estan preparant l’equip per arribar en les millors condicions al tram final de la temporada.

Pascual explicava: “Estem bé per l’alçada de la temporada en què estem. Estem preparant el futur, fem setmanes de càrrega física, perquè d'aquí a un temps puguem estar més en forma”.

“El febrer sempre és igual per a nosaltres, arriba la gent amb molt volum després dels europeus i mundials, i intentem redistribuir el temps i vigilar amb les càrregues, que és el que ens pot donar el bon rendiment”, ha afirmat l’entrenador del FC Barcelona d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut